Genieten van de natuur tijdens de Wandel4daagse Schoorl

De Wandel4daagse Schoorl - van 17 tot en met 20 oktober - staat bekend om de prachtige wandeltochten door natuurreservaat De Schoorlse Duinen. De vier wandeltochten bieden je een mooie mix van strand, branding, duinen, bossen, dijken en polders...

Je kunt kiezen uit vier afstanden: 10, 15, 20 en 25 km. En deelname per dag is ook mogelijk. Meer weten over de Wandel4daagse Schoorl of informatie over andere, bijzondere wandelreizen naar Luxemburg, België of Duitsland? Hieronder vind je een aantal mogelijkheden uit het aanbod van de Sportwandelschool.

Wandel4daagse Schoorl

wandelnieuws sportwandelschool strand

De vier etappes van de Wandel4Daagse Schoorl starten dagelijks vanuit Dorpshuis De Blinkerd in Schoorl. Mooie tochten door het natuurreservaat de Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer. Strand, duinen, bossen, branding, dijk en polder. Er is keuze uit 10, 15, 20 en 25 kilometer. Deelname per dag is mogelijk. Van 17-20 oktober. Schrijf je nu in. 

Meer informatie

Wandelen in Luxemburg

wandelnieuws sportwandelschool luxemburg

In het komende najaar mee met een groepsreis naar Petite Suisse in Luxemburg? Dat kan. Van zondag 30 oktober t/m 06 november 2022. In de Regio Mullerthal loopt een prachtige wandeltrail, die wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke biotoop met imposante rotsformaties. De paden van de Mullerthaltrail gaan door bossen en weiden afgewisseld met indrukwekkende kloven en langs bizarre rotsen met namen als Huellee, Geierslee en Piteschkummer.

Meer informatie

Wandelen in Belgie (2023)

Van La Roche-en-Ardennen aan de Ourthe naar Bouillon aan de Semois. De Transardense Route, ook bekend als Grande Traversée des Ardennes, gidst je door het centrum van de Belgische Ardennen. Het pad kronkelt door wouden en dalen, langs bochtige beekjes en uitgestrekte velden. De Sportwandelschool biedt twee reizen aan om zo de Trail in twee periodes te kunnen lopen.

Meer informatie

Wandelen in de Eifel

De mooiste wandelingen in de Eifel gaan langs de wildbeken de Lieser en de Wilden Endert. Wandelingen om nooit meer te vergeten. Van zondag 25 t/m vrijdag 30 juni 2023. U overnacht in een uitstekend hotel in Manderscheid en wordt vervoerd door ZDS Reizen.

Meer informatie

Wintersport

wandelnieuws sportwandelschool skiles

Waar de één gaat skiën gaat de ander lekker winterwandelen, langlaufen of nordic walken. Ideaal voor partners met verschillende interesses. Niets moet en alles mag. Een 10-daagse busreis naar de Achensee. Van vrijdag 27 januari t/m zondag 5 februari 2022. Er is dagelijkse begeleiding voor de activiteiten langlaufen, winterwandelen en skiën.

Meer informatie

Deel dit artikel