© foto Ellen Koppendraaier
© foto Ellen Koppendraaier

Bij De Wandelpool heeft onlangs de website een fraaie face-lift gekregen. De site ziet er helemaal up-to-date uit en is ook technisch sterk verbeterd. Behalve het nieuwe jasje is de Wandelpoolsite  nu ook te gebruiken op tablet en telefoon. Het prikbord en de foto’s zijn nu exclusief zichtbaar voor Wandelpoolers, na eerst te zijn ingelogd.

De Wandelpool bestaat inmiddels ruim 27 jaar en kent nog steeds een grote populariteit. Er worden maandelijks zo’n 150 wandeldagtochten of korte wandelvakanties aangeboden door de Wandelpool-organisatoren, waaraan je als abonnee onbeperkt kosteloos kunt meedoen. Om de tochten snel beschikbaar te hebben voor de abonnees wordt het aanbod dagelijks bijgewerkt.

wandelnieuws wandelpool website

Voor degenen die nog niet bekend zijn met de Wandelpool: neem een kijkje op de nieuwe website en maak gratis kennis met deze sympathieke organisatie. Kijk eens naar het mooie tochtenaanbod en naar de mogelijkheden voor een proef- of jaarabonnement (al vanaf 12 euro per jaar!). Een proefabonnement kost zelfs helemaal niets en zo kan je ter kennismaking een maandlang onbeperkt meewandelen en eventueel ook zelf één of meerdere tochten organiseren voor de Wandelpool.

Alle informatie vind je op de website van De Wandelpool.

Deel dit artikel