© foto Bart van der Schagt
© foto Bart van der Schagt

Er is weer een wandelgids uit van wandelliefhebber Bart van der Schagt, alias WandelBart. Het gidsje bevat 22 mooie wandelingen in West-Overijssel, grofweg ten westen van de lijn Dedemsvaart - Goor.

Alle wandelingen, van kort tot lang en in stad, buitengebied en de natuur zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

De 22 wandelroutes in dit boekwerkje zijn enorm divers: van routes door Nationaal Park Weerribben-Wieden - met uiteraard een leuke route door- en in de omgeving van Giethoorn – tot een prachtige ‘bergwandeling’ bij Steenwijk. Verder een aantal routes langs de IJssel en in het Vechtdal. Ook de Sallandse Heuvelrug komt aan bod, met routes door bossen, over heidevelden en heuvels. En ook de steden in dit gebied worden niet vergeten: je krijgt ook twee leuke, groene stadswandelingen door Zwolle en Deventer.

WandelBart produceert in hoog tempo: de provinciewandelgids West-Overijssel is alweer de tiende uit een reeks. De komende maanden verschijnen er ook nog provinciewandelgidsen van andere provincies. De wandelgidsen worden allemaal in kleine oplages gedrukt, zodat de routes goed up-to-date te houden zijn. Als extra service zijn eventuele routewijzigingen ook nog op de website te vinden.

De wandelgids heeft een omvang van 98 pagina’s en kost € 14,95. Ze zijn o.a. te bestellen via de website van WandelBart.

Deel dit artikel