© foto Shutterstock
© foto Shutterstock

Op zaterdag 7 september vindt de tweede editie van het Kampvuurfestival plaats op GroepsNatuurkampeerterrein Scoutinglandgoed Zeewolde. Organisator De Groene Koepel is alvast gestart met de kaartverkoop.

Het Kampvuurfestival is eigenlijk een vervolg op de succesvolle Dag van de Kampvuurmuzikant. De publieksfavorieten van de laatste editie vormen de headliners van het festivalprogramma. De organisatie vraagt het publiek ook deze dag om een publieksfavoriet te kiezen. De winnende muzikant wordt vervolgens uitgeroepen tot ‘Beste Kampvuurmuzikant van Nederland’.

Er is overigens meer te doen deze dag. Naast de optredens van meer dan vijftien kampvuurmuzikanten kun je als bezoeker o.a. je eigen muzikale talent ontdekken tijdens workshops ‘ukelele’. Maar er zijn ook yogasessies, een workshop 'vuur maken' of je kunt bijvoorbeeld lekker luisteren naar een spannend kampvuurverhaal. Maar heerlijk neerploffen in een strandstoel en met een zomers drankje genieten van de mooie omgeving kan natuurlijk ook. Voor kinderen zijn er kinderactiviteiten. Het programma duurt van 14.00uur tot 22.00uur en vanzelfsprekend kan er aansluitend gekampeerd worden.

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Er zijn dagkaarten, kampeerkaarten en weekendkaarten. Kijk voor meer informatie of om direct te bestellen op de website van De Groene Koepel.

 

Deel dit artikel