Hotel de Milliano staat voor rust, ruimte en vintage. Ons sfeervolle en modernistische familiehotel is de ideale uitvalsbasis om Zeeuws-Vlaanderen te ontdekken. Het hotel is bij uitstek geschikt voor wandelaars, want tussen zee en polders verken je de mooiste natuurgebieden, zoals onder andere de Waterdunen, Het Zwin en de Verdronken Zwarte Polder.

De Zeeuwse kust is ongeveer 600 kilometer lang en is een waar wandelparadijs. De verschillende stranden, dijken, dammen, kades én de contrasterende natuurlandschappen geven je een flinke boost om wat extra kilometers te lopen. Niet alleen de flora is wondermooi, de fauna is omvangrijk en houdt je van afstand in de gaten. In Zeeland ben je nooit alleen…

Hotel de Milliano is gelegen aan de rand van Breskens, een kustdorp in Zeeuws-Vlaanderen. Het is gelegen aan de monding van de Westerschelde, waar de rivier overgaat in de Noordzee. Deze unieke locatie van Hotel de Milliano geeft je een enorm gevoel van vrijheid. De heerlijke zichten op de Westerschelde en de mooie, ruime doorzonkamers bieden je een heerlijke en ontspannen ervaring. En na een lokaal en vers ontbijt heb je meer dan voldoende energie om de diverse wandelnetwerken te bewandelen.

Ook liefhebbers van het modernisme zijn hier zeker op hun plaats. Vele originele materialen en designstukken zijn hier alom aanwezig. Denk maar aan Eames, Kaiser, De Sede of Panton…

Op gastronomisch gebied kun je in Breskens en wijde omgeving uitstekend uit de voeten. Talrijke restaurants, bistro’s en strandpaviljoenen vind je er op wandelafstand. Zelfs sterrenrestaurants zijn hier goed vertegenwoordigd. Zilte ingrediënten zoals lamsoor en zeekraal vind je er in hun puurste vorm.

Wil je tevens steden bezoeken? Met de auto, veerboot, trein of bus ben je in no-time in Sluis, Vlissingen, Middelburg, Gent of Brugge. Stuk voor stuk interessante en mooie steden om wandelend te ontdekken. De medewerkers van Hotel de Milliano kennen de omgeving en mogelijkheden en hebben voortreffelijke (wandel)tips voor je. Kortom, in Zeeland geniet je, in Zeeland wandel je, in Zeeland adem je!

Een wandeltrip naar Zeeland? Kijk alvast op de website van Hotel de Milliano.

Deel dit artikel