© foto David Brand

In de gemeente Berg en Dal kun je heerlijk wandelen. Gedurende het hele jaar kun je meedoen aan veel mooie wandelevenementen. Op 2 juni organiseert Zeven voor Leven een wandel- en fietsevenement met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor de strijd tegen kanker.

Wandel jij ook mee voor het goede doel met de Zeven voor Leven Walk around?

Verschillende routes door de heuvels

Voor wandelaars zijn twee mooie routes uitgestippeld in de heuvels van Berg en Dal en Groesbeek. Er is een route van 7 kilometer en een van 14 kilometer. Beide routes kunnen gecombineerd worden, waardoor het ook mogelijk is om 21 kilometer te lopen. Dat maakt de Zeven voor Leven Walk around meteen een perfecte training voor andere wandelevenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse die op de derde dag door Wijndorp Groesbeek gaat. Het donatiegeld dat je bij elkaar wandelt, komt ten goede aan organisaties die zich inzetten voor de strijd tegen kanker. Bij terugkomst geniet je voldaan van het mooie uitzicht onder het genot van een hapje en drankje. Tijdens het evenement op 2 juni is er een diversiteit aan side-events en activiteiten rondom het parcours. Leuk voor deelnemers én toeschouwers!

wandelnieuws bergendal schoenen david brand

© foto David Brand

Zeven voor Leven

Helaas krijgt nog steeds 1 op de 3 mensen te maken met kanker. Een vroege diagnose, gerichte behandeling en nazorg bij kanker zijn dan ook van levensbelang. Het doel van Zeven voor Leven is om zo veel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Heb je kanker in je naaste omgeving meegemaakt, onlangs zelf de strijd aan moeten gaan tegen kanker en houd je van wandelen, schrijf je dan snel in. Voor inschrijven en informatie kun je terecht op de website van Zeven voor Leven. Voor wie ga jij wandelen?

Veel en afwisselend aanbod in Wandelgemeente van het Jaar 2020bend wandelgemeente van het jaar 2020 rgb

Berg en Dal is bekroond met de titel Wandelgemeente van het jaar 2020. Je vindt in Berg en Dal afwisselende wandelevenementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de 85e Kalorama Wandeltocht die plaats vindt op 25 en 26 mei? Of de 16e Euregio Vrijheidswandeling op zondag 15 september? Voor mooie wandelingen over boerenlandpaden of door de wijngaarden kijk je op wandeleninbergendal.nl In deze video kun je alvast genieten van de prachtige natuur in de gemeente Berg en Dal. Trek je wandelschoenen maar aan en kom genieten van al het mooie wandelaanbod in Berg en Dal!

Deel dit artikel