© foto Shutterstock
© foto Shutterstock

Blaren kunnen het plezier tijdens je wandeling behoorlijk bederven. Maar aan het voorkomen van blaren kun iets doen! Vanzelfsprekend zijn goed passende schoenen en wandelsokken essentieel.

Verder helpt 2Toms BlisterShield, een speciaal poeder dat je in je sok doet en dat de vorming van blaren tegengaat. Het poeder zorgt voor een vrijwel wrijvingsloos oppervlak, het houdt de huid droog, weert vocht en vermindert warmte-ontwikkeling. Het is zeer effectief, werkt langdurig tijdes het wandelen en je voorkomt er veel ongemak mee tijdens je wandeltochten.

2toms 20blistershield shaker

Wat is er speciaal aan dit product?

Veel producten ter voorkoming van blaren worden gemaakt met o.a. plantaardige en dierlijke vetten en werken op een manier die vergelijkbaar is met zalfjes. Ze absorberen wel vocht en verminderen de wrijving, maar het gevolg ervan is dat de effectiviteit en werking snel vermindert. BlisterShield’s technologisch geavanceerde formule ter vookoming van blaren verliest nagenoeg nooit zijn effectiviteit!

Hoe moet je 2Toms BlisterShield gebruiken?

Het is het beste dat je je voeten – vóór het aanbrengen - eerst grondig wast en droogt. Doe een theelepel BlisterShield in iedere sok en schud de sokken om het poeder gelijkmatig te verspreiden. Voor nog een betere blaarbescherming, doe je daarna nog wat extra BlisterShield achter de hiel nadat de sokken zijn aangetrokken. BlisterShield is makkelijk te verwijderen met water en zeep en is ideaal voor het gebruik in schoenen, laarzen en handschoenen. 

Klik HIER voor meer informatie of als je 2Toms Blistershield direct wilt bestellen.

Deel dit artikel