Tijdens het wandelen van de Vierdaagse Nijmegen wil je je niet druk maken over pijntjes of ongemakken die door uitrusting worden veroorzaakt. Deuter weet hier alles van en heeft daarom speciaal voor de Vierdaagse een exclusieve collectie rugzakken en heuptassen ontwikkeld.

Deuter Vierdaagse heuptassen

Heuptassen zijn waardige vervangers van een rugzak tijdens de Vierdaagse. Nieuw van Deuter voor 2020 is de Nijmegen Pulse 3: deze heuptas biedt plaats aan alles wat je nodig hebt en heeft een hoofdvak van maar liefst 6.5 liter. Genoeg ruimte dus voor eten, drinken, wat extra kleding (en sokken) en eventueel een EHBO-set. Ook heeft de tas een fleshouder, zijvakjes op de riem en een voorvak voor kleinere spullen.

uitrusting deuter pulse 5 a

De Pulse 3 heeft een verstelbare heupband, voorzien van gaasmateriaal om zweet goed op te vangen en af te voeren. Ook handig: een lange wandeling in het duister is geen probleem, want je kan een lampje bevestigen aan de handige clip op de Pulse 3. Een andere optie is de Nijmegen Pulse 5 (zie foto hierboven). Deze heuptas is o.a. voorzien van twee fleshouders, een elastisch voorvak en een uitbreidbaar hoofdvak met een klein vak voor bijv. natte kleding. De fleshouders zijn makkelijk bereikbaar en vast te snoeren met een elastiek, ideaal voor die warme zomerdagen!

Deuter Vierdaagse rugzakken

Wil jij er als een speer vandoor gaan tijdens de Vierdaagse? Dat kan met de nieuwe Nijmegen Speed Lite 16 van Deuter (foto hieronder links)! Deze lichtgewicht all-rounder biedt dankzij de sportieve snit en anatomisch gevormde schouderbanden optimale bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft hij een inhoud van 16 liter en een gewicht van slechts 370 gram!

Toch is de tas voorzien van allerlei slimme details: een vernieuwd Lite rugsysteem met verstelbare heup- en borstband, 3M reflector en elastische zijvakken die ruimte bieden voor drinkflessen (én het is mogelijk om een drinksysteem te plaatsen). Het laatste model in de collectie is de Nijmegen AC Spider 20 (foto hieronder rechts). Met een gewicht van 780 gram en een inhoud van 20 liter is deze rugzak de alleskunner voor de Vierdaagse!

uitrusting deuter rugzak1uitrusting deuter rugzak2

 

Bijzonder is het mesh frame, wat zorgt voor een effectieve ventilatieruimte tussen de rug en de rugzak, waardoor warme en vochtige lucht via drie kanten kan wegtrekken. Hierdoor blijft je rug aangenaam droog. Daarnaast is deze rugzak voorzien van een heupband, bovenvak, een afritsbaar ondervak, twee mesh zijvakken en een elastisch koord op de voorkant om snel een trui of fleecevest op te bergen. Kortom, met de Deuter Vierdaagse collectie hoef je je in ieder geval niet druk te maken over je uitrusting en kan je je volledig op het wandelen van de tocht der tochten concentreren! De collectie is de komende maanden exclusief te koop via de webshop van de Vierdaagse of bij Deuter winkeliers in de Benelux.

Adviesprijzen

  • Nijmegen Pulse 3 – €59,95
  • Nijmegen Pulse 5 – €59,95
  • Nijmegen Speed Lite 16 – €59,95
  • Nijmegen AC Spider 20 – €79,95

Meer informatie vind je op de webshop van de Vierdaagse.

uitrusting deuter nijmegen speed lite sfeer

Deel dit artikel