Lowe Alpine is een onafhankelijke rugzakspecialist, die zich sinds 1967 toelegt op het fabriceren van draagsystemen van wereldklasse. In dat jaar werd een revolutionaire rugzak ontwikkeld, met een inwendig frame, compressiebanden en andere baanbrekende details, wat klimmers veel meer bewegingsvrijheid gaf.

Deze belangrijke mijlpaal in de outdoor­industrie is nog steeds het voorbeeld voor alle moderne, technische rugzakken. Tegenwoordig zet Lowe Alpine in op de zorg voor het milieu, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Daarom zijn alle stoffen die vanaf eind 2019 worden geproduceerd vrij van schadelijk PFC.

uitrusting airzone trek navy 642

uitrusting airzone trek navy 643 back

Airzone Trek

De geheel nieuwe, bekroonde Airzone Trek heeft de gepatenteerde FormKnit-technologie van Lowe Alpine voor optimale ventilatie en draagcomfort onderweg. Het AirZone+-draagsysteem bestaat uit een gebreid rugpaneel uit één stuk, met extra ventilatie waar je op je rug het meest transpireert. Gebruiksvriendelijke functies zijn onder meer een toegang aan de voorkant, een intern scheidingspaneel, gaasvakken, compressiebanden en speciale bevestigingen voor klimmateriaal en wandelstokken. Leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Prijzen vanaf €159,95.

Meer informatie vind je op de website van Lowe Alpine.

 

Deel dit artikel