Ga je op pad en wil je een tas waar al je spullen in passen, maar draag je liever geen rugzak? Dan is de vernieuwde Space Case van Lowe Alpine iets voor jou.

Deze beltpack met een inhoud van 7 liter is speciaal ontworpen voor wandelaars en andere mensen die graag dagtrips maken en reizen en is gemaakt van duurzaam ripstop nylon. De comfortabele heupband is comfortabel gepolsterd en ook de achterkant is voorzien van een zachte en toch stevige voering voor extra draaggemak en comfort. Alle zaken die je vaak nodig hebt wil je natuurlijk bij de hand houden en dat is geen probleem met deze heuptas. Met de flexibele gazen bidonhouders, een verstelbaar voorvak en de gemakkelijk toegankelijke heupriemzakken heb je veel extra opbergmogelijkheden.

Spullen die je veilig wilt meenemen, zoals je telefoon, pasjes en sleutels, bewaar je in de interne ‘security pocket’. Hierin zit ook een handige sleutelclip zodat je sleutels niet door de tas gaan zwerven. Trek erop uit zonder rugzak en ervaar het gemak van deze ruime en stabiele heuptas!

De adviesprijs is €39,95; meer info vind je HIER 

Deel dit artikel