Optimaal comfort tijdens het wandelen? Het kan met Injinji!  Als je vele kilometers wandelt of hardloopt, is het wel zo fijn om sokken aan te hebben die zowel comfort als ondersteuning bieden. De sokken van Injinji doen dat! Het unieke design met vijf tenen en het naadloze, anatomisch gevormde ontwerp zorgen voor minder wrijving.

Dankzij de combinatie met een superieure mix van lichte en vochtregulerende materialen blijven de voeten droog, koel en vrij van blaren. Door het unieke design kunnen de tenen op een natuurlijke manier gespreid worden, wat zorgt voor een betere voetbalans en minder kans op overbelasting en blessures.

Voor elke activiteit een passende sok

Of je nu op zoek bent naar teensokken voor tijdens een wandeling, voor je dagelijkse hardlooprondje of voor een uitdagende ultra run, Injinji heeft voor elke activiteit de ideale sok. De sokken uit de Outdoor, Run en Ultra Run collecties zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes. De No-Show lengte komt tot net onder de enkel en is voorzien van een heel tab die schuren tegengaat en voorkomt dat de sok in je schoen zakt. De iets hogere Mini-Crew lengte beschermt je enkels en houdt vuil buiten. De Crew variant valt tot halverwege de kuit.

uitrusting injinji bay dual small

Niet alleen het ontwerp van de sokken van Injinji is uniek, de sokken zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende diktes: lightweight, originalweight en midweight. Lightweight is de dunste sok van Injinji en geproduceerd met de 200 needle count techniek. Deze sok biedt het beste ademend vermogen en een licht gevoel in iedere schoen. Originalweight heeft de dikte van een traditionele sok, met een gematigde demping, en is geschikt voor een breed scala aan activiteiten. Midweight is ontworpen voor een maximale bescherming van de voet. Deze sokken hebben een verdikte hiel en middenvoet voor duurzaamheid en bescherming.

Injinji sokken zijn ontworpen om een maximaal draagcomfort te bieden en voelen zó comfortabel dat je vergeet dat je sokken draagt. Precies hoe het hoort te zijn!

Meer informatie over Injinji wandelsokken vind je hier.

Deel dit artikel