sky-cabin trekkershutten
© foto De Groene Koepel

De Trekkershuttenkaart 2021 is uit. De voorpret kan dus vanaf nu beginnen, terwijl je thuis aan tafel je vakantieroute op de kaart uitstippelt! Want hoe handig de mobiele telefoon ook is, met een papieren overzichtskaart op zak weet je zeker dat je onderweg altijd een Trekkershut kunt en zult vinden. 

Op de kaart staan alle actuele locaties met erkende Trekkershutten in de hele Benelux en in de Duitse Eifel. Dat zijn er bij elkaar zo'n 750 op 250 verschillende locaties!

Voor wandelaars en anderen die graag buiten zijn, is een Trekkershut ideaal: je hebt je eigen huisje voor twee tot zes personen midden in de natuur, op een camping of een landgoed. Je komt aan op het terrein en kunt direct genieten: lekker eten aan de picknicktafel voor je hut of een boekje lezen in de zon. 

Er is een grote diversiteit aan Trekkershutten:. Aan zee, midden in de wei of op de dijk staan steeds meer Trekkershutten met een bijzonder design, comfortabele bedden en soms zelfs met een douche. En wil je wat meer zekerheid, dan kan je steeds vaker je trekkershut direct online boeken via de website van Trekkershutten.

De overzichtskaart is te koop op de website van Trekkershutten en in een aantal (reis)boekwinkels.

Deel dit artikel