De Pronkkamer heeft voor de 18e maal de winnaar bekend gemaakt van de Nederlandse Bed & Breakfastprijs. De prijsuitreiking vond plaats op de jaarlijkse ‘Pronkkamerdag’ die ditmaal werd gehouden bij Miranda en Harrie Nijssen van Pronkkamer B&B Hoeve Nijssen in Asten, de trotse winnaar van deze prijs in 2018.

De nieuwe winnaar van de Nederlandse Bed & Breakfastprijs is B&B Bèd & Bótram Bie Ós geworden. Deze bed and breakfast is gevestigd in een monumentaal pand in het Limburgse ‘witte stadje’ Thorn. Bèd & Bótram Bie Ós heeft vier kamers en is eclectisch ingericht, met oog voor mooie accessoires en kleur. In de ontbijtkamer vind je een zeer originele verzameling van ‘Delfts’ blauw. De inrichting bestaat uit een mix uit grootmoederstijd en huidig design. Een uniek adres in aankleding, passend bij de achtergrond van de zeer gastvrije gastvrouw en gastheer, met een fijne ontvangst met een drankje, aldus de jury.

Eigenaar Jolanda Geelen: ‘We zijn heel blij verrast en ook trots dat we ‘B&B van het jaar 2019’ geworden zijn. In september waren we al op de hoogte gebracht van de zeer goede rapportage van de mystery-guest, die samen met haar partner in mei in onze B&B is blijven overnachten. Een paar weken geleden liet Marleen van der Meer namens De Pronkkamer ons weten dat we genomineerd waren. Samen met de andere drie genomineerden en collega B&B-eigenaren hebben we gisteren, dinsdag 19 november, een geweldig leuke en goed verzorgde dag in en rond Asten mogen beleven’.

Graag wil tevoetonline.nl B&B Bèd & Bótram Bie Ós van harte feliciteren! Geinteresseerd in deze unieke plek: Kijk dan eens op de website van de B&B van het Jaar 2019.

Deel dit artikel