© foto Staatsbosbeheer
© foto Staatsbosbeheer

Een tip voor iedereen die met kinderen of kleinkinderen op pad wil in de voorjaarsvakantie: breng eens een bezoekje aan het Boomkroonpad. Het Boomkroonpad is in totaal 150 meter lang en de totale duur van de beleving is ongeveer 30 minuten.

Je bekijkt het bos vanuit een heel ander perspectief, want dit wandelpad leidt je hoog tussen de toppen van de bomen door. In de video hieronder krijg je alvast een indruk van wat je er zoal kunt doen.


Leuk voor jong én oud, want Buitencentrum Boomkroonpad is bovendien het startpunt van verschillende wandelroutes door boswachterij Gieten-Borger. En in het bezoekerscentrum kun je terecht voor allerhande activiteiten en een aansprekende presentatie over het bosleven. Tevens krijg je hier de gewenste informatie voor een fijne dag, middag of ochtend in het bos.

Rondom Het Boomkroonpad is heel veel te beleven! Je kunt een spannende tocht door de worteltunnel ervaren. Of je gaat als een eekhoorn door de toppen van de bomen. Je kunt er spelen op De Bosweide of in Het Lorkenspeelbos, een plek waar niets hoeft en veel mag. Hutten bouwen bijvoorbeeld of broodjes bakken. Je kunt er samen op speurtocht door het woud of wandelen langs de mooiste plekjes van de boswachterij.

Op dit moment is een bezoek aan het Boomkroonpad extra voordelig, want je kunt er nu met korting genieten van alle activiteiten. Kijk op de website van Staatsbosbeheer voor openingstijden en tarieven.

Deel dit artikel