Bij Veluwe Outdoor is wandelen een passie

In Nunspeet bij Veluwe Outdoor zijn we op bezoek bij de gedreven eigenaar Gerard Posthuma. Veluwe Outdoor is een outdoorwinkel waar je als wandelaar je vingers bij aflikt: je vindt er van alle topmerken een groot deel van de collectie en vrijwel alles is ook op voorraad...

Gerard Posthuma: "Wij zijn een echt familiebedrijf en kamperen, wandelen en fietsen zit ons ‘in het bloed’. Wandelen doen we op alle mogelijke manieren: van dagtochten tot wekenlange trektochten door Schotland en zware huttentochten in de Alpen en de Dolomieten. Van korte wandelingen in de buurt tot Kennedymars. Wat je ook bedenkt op het gebied van wandelen: wij hebben het gedaan en doen het nog steeds! Al deze activiteiten hebben ons gevormd. Dat komt tot uiting als je bij ons in de winkel bent. Wij gunnen iedereen de beleving van onze wandelavonturen. Door een juist, passend advies op maat te geven maken wij dat mede mogelijk!

Door onze wandelpassie, zijn wij ons ook steeds meer gaan verdiepen- en interesseren in voeten. En dan met name in de biomechanische werking ervan. Veel voorkomende problemen, zoals blaren, eelt, branderig gevoel, zere voeten en andere ongemakken zijn te voorkomen en bijna altijd te wijten aan een verkeerde schoenkeuze. Het belang van de juiste schoen aan de juiste voet wordt nog steeds vaak onderschat."

wandelschoenen veluwe outdoor slijpen

Indien nodig kunnen podologische steunzolen op maat worden vervaardigd door Veluwe Outdoor

Totaalconcept

  • Dat is tevens de reden dat Veluwe Outdoor een totaalconcept heeft ontwikkeld:
  • Aan de hand van een aantal specifieke vragen wordt vastgesteld welk type wandelaar je bent;
  • Je persoonlijke wensen met betrekking tot je nieuwe wandelschoenen worden geinventariseerd;
  • Vervolgens bepalen we de lengte, de breedte en het volume van je voet om de juiste schoenen te kunnen selecteren (waarbij we vanzelfsprekend rekening houden met het resultaat van de hiervoor genoemde twee punten;
  • Indien nodig kan Veluwe Outdoor niet alleen direct een standaard inlegzool aanbieden, maar ook kunnen ze voor jouw specifieke voetproblemen een steunzool op maat aanbieden. De kosten van deze podologische steunzool krijg je overigens van je ziektekostenverzekering vergoed als je de juiste aanvullende verzekering hebt. Met de steunzool in combinatie met de schoen wordt het optimale resultaat bereikt.

Wie meer wil weten over de collectie of het totaalconcept van Veluwe Outdoor kan langskomen in de winkel op Stationslaan 41A in Nunspeet, telefonisch contact opnemen of een email sturen. Deze gegevens zijn op de website te vinden.

Neem hier een kijkje op de website van Veluwe Outdoor.

Deel dit artikel