Kruidentuin Landgoed Middachten © foto Joke Verboon-Lenting
Kruidentuin Landgoed Middachten © foto Joke Verboon-Lenting

Op Landgoed Middachten in De Steeg bij Arnhem wordt op zondag 4 augustus 2019 een brocantefair georganiseerd. Je zult er brocante en antieke meubels vinden, maar ook antiquarische boeken en kunst. Alle activiteiten van de ca. 50 standhouders vinden plaats in de uiterst sfeervolle laan voor het kasteel.

Je kunt er tijdens de fair ook het kasteel en de tuinen bezoeken. In de tuinen wordt speciaal voor deze dag een themadag ‘kruidentuin’ georganiseerd. Vrijwilligers van Landgoed Middachten zijn erbij om uitleg te geven over de 90 verschillende soorten kruiden. Ook laten ze je proeven, voelen en ruiken.

De brocantefair vindt plaats van 10.00-17.00 uur en de tuinen zijn open van 10.30 - 16.30 uur. Verder is er een tuinrondleiding om 13.30 uur en er is om 13.30 uur én om 15.00 uur een kasteelrondleiding.

De toegang voor de brocantefair is gratis, maar voor de tuinen - inclusief themadag kruidentuin – wordt een bijdrage van € 6,00 p.p. gevraagd. Voor ‘vrienden van Middachten’ en kinderen tot 12 jaar is er gratis toegang. Als je het kasteel én tuinen wilt bezoeken - inclusief themadag kruidentuin – is de entree € 11,00 p.p.. Vrienden van Middachten betalen € 5,00 p.p. en ook hier hebben kinderen tot 12 jaar gratis toegang.

Meer informatie vind je op de website van Landgoed Middachten.

Deel dit artikel