Val di Fassa © foto Nicola Angeli
Val di Fassa © foto Nicola Angeli

Er gaan steeds meer grenzen open voor vakantiegangers. Inmiddels doen vakantieregio’s en touroperators er alles aan om de veiligheid inzake corona zoveel mogelijk voor vakantiegangers te waarborgen. Huttentochtspecialist IDTravel heeft inmiddels talloze mogelijkheden in Italië en Oostenrijk, waarbij je na een heerlijke wandeling in de frisse berglucht gegarandeerd op je eigen kamer kunt slapen. Zo kun je op een veilige manier genieten van al het moois dat de bergwereld te bieden heeft.

De bergwandeltochten in de Oostenrijkse regio’s Tirol, Lechtal en Silvretta bieden je een eigen slaapruimte voor jouw reisgezelschap. En in Italië is overnachten op een eigen kamer bij alle huttentochten in de regio Val di Sole mogelijk. En tot slot zijn er ook voldoende mogelijkheden in de regio Val di Fassa.

Bij de overige huttentochten die IDTravel aanbiedt in zowel Oostenrijk, Zwitserland als Slowakije wordt er naar gestreefd om - daar waar het mogelijk is - elk reisgezelschap onder te brengen met eigen slaapgelegenheid. Daar waar dit in enkele gevallen echt niet mogelijk is worden alle door de overheid gestelde regels strikt opgevolgd. Daardoor is overigens de capaciteit in de hutten sterk beperkt.

Meer informatie kun je vinden op de website van IDTravel.

Deel dit artikel