Na de succesvolle lancering van de nieuwe Banks, breidt Hanwag de Banks-familie verder uit. Mensen wandelen om verschillende redenen. Om fit te blijven, om tot rust te komen of uit liefde voor de natuur. Zo verschillend als de motieven zijn om te wandelen, zo verschillend zijn ook de individuele voet­vormen.

De Banks maakt het mogelijk om met een goede ondersteuning kilometer na kilo­meter zeer comfortabel af te leggen. De Banks is verkrijgbaar in een specifieke dames- of herenleest en in diverse leest­uitvoeringen. Voor SS21 voegt Hanwag een nieuw low-cut model toe: de Banks Low

De Banks Low is vervaardigd uit hoogwaardig nubuck en suède, voorzien van een zeer goed dempende zoolconstructie. Door de combinatie van een hoogwaardige inlegzool en een extra versteviging tussen de hiel en de midden­voet, biedt de Banks Low een uitstekende demping en maakt hij een soepele afrolbeweging mogelijk. De speciale geïntegreerde Futura tongconstructie maakt een makkelijke instap mogelijk en past zich makkelijk aan de natuurlijke anatomie van de voet aan.

wandelnieuws hanwag banks

De Banks Low in het kort

Comfortabele lage variant van de wandel­klassieker BanksGoede demping door de verstevigde PU tussenzool, hoogwaardige inlegzoolSoepele afrolbeweging voor een aangenaam loopcomfortEenvoudige instap dankzij de flexibele Futura tongconstructieHoogwaardig nubuck en suèdeHoogste kwaliteit ‘Made in Europe’ en net als alle Hanwag modellen verzoolbaar.wandelnieuws hanwag bunion anatomieVerkrijgbaar in een Bunion leest voor mensen met een hallux valgus. Voering uit soepel leer of Gore-Tex. Verkrijgbaar in een specifieke heren- of damesleest. 

Hanwag’s speciale leest voor Hallux Valgus

Veel mensen – en dus ook wandelaars – lijden aan een scheefstand van de grote teen (Hallux Valgus) of een verstijving van het grote teengewricht. De exclusieve Bunion-leest biedt meer ruimte aan het grote ­teengewricht, waardoor comfortabel wandelen weer mogelijk wordt. De Banks Low is naast een standaard leest voor dames en heren, ook verkrijgbaar in een Bunion-uitvoering.

Meer informatie vind je op de website van Hanwag.

Deel dit artikel