© foto Shutterstock
© foto Shutterstock

Je gaat van huis naar het dichtstbijzijnde NS-station en reist naar het beginpunt van de NS-wandeling van je keuze. Het is simpel, handig en leuk: uitstappen en gaan, maar… nu even niet!

De coronacrisis zorgt ervoor dat veel mensen aan huis zijn gekluisterd en dat dingen die altijd vanzelfsprekend leken, dat niet meer zijn. Een NS-wandeling wordt inmiddels door de Stichting Wandelnet en de NS afgeraden. Reden is dat er alleen met de trein dient te worden gereisd als dat echt noodzakelijk is en dus niet voor een recreatief uitstapje. De NS zelf geeft aan: ‘De trein is nu even geen uitje’.

Dat is tevens de reden dat Wandelnet en NS de jaarlijkse nieuwe NS-wandelingen dit jaar niet in april maar op een later tijdstip presenteren. Dus voorlopig nog even geduld; zodra de nieuwe wandelingen online gaan laten we je het weten!

Er blijven - gelukkig voor ons - voldoende wandelmogelijkheden beschikbaar. Zoek daarbij vooral geen drukke plaatsen op, maar wandel lekker vanuit je eigen voordeur in de omgeving. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die je blijkt te hebben. Blijf in ieder geval - zeker nu we veel binnen zijn - wandelen, liefst elke dag!

Deel dit artikel