Maar liefst 43.000 fietser en wandelaars geven van 1 t/m 3 maart acte de presence op de Fiets en Wandelbeurs. De wandelaars vinden er o.a. allerlei informatie op het gebied van wandelroutes, wandelbestemmingen en actieve vakanties in binnen- en buitenland.

En al heeft de laatste jaren het fietsen op deze beurs nogal de overhand, de beurs is ook voor wandelaars nog steeds zeer de moeite waard.

Zo vertellen honderden vrijwilligers enthousiast over hun wandelervaringen en zijn er in deze drie dagen maar liefst 160 lezingen en workshops over de meest uiteenlopende onderwerpen. Bij de wandellezingen blijken de presentaties over het Waddenwandelen, het nieuwe Waterliniepad en de Engelse National Trails zeer populair. Tevens heeft ook het vernieuwde Pelgrimspaviljoen niet over belangstelling te klagen en dat geldt ook voor het grote aanbod aan wandelbestemmingen in Europa.

Vanzelfsprekend is ook een enthousiast team van ‘te voet’ op de beurs om de bezoekers te verblijden met een exemplaar van de laatste editie. Deze uitgave, met onder meer een special over de Ardennen en informatie over een groot aantal vakantiebestemmingen in de bijlage Sfeervol Overnachten, wordt – even traditioneel – met veel genoegen ontvangen bij de wandelaars onder de bezoekers.

Deel dit artikel