Wandelen bij Courchevel
Wandelen bij Courchevel

De opties voor een fijne wandelvakantie in Frankrijk zijn talrijk, ontdekten we op de Fiets- en Wandelbeurs nog maar eens. Zo kun je wandelend van de Pyreneeën naar de Périgord Noir. En wat dacht je van een spectaculaire wandeltocht over de GR20 op Corsica. Of je kunt er in de voetsporen treden van Robert Louis Stevenson als je wandelend door de Cevennen trekt.

Je kunt er verder pelgrims ontmoeten die onderweg zijn naar Santiago de Compostella. En als het eb wordt in Normandië, ga je Mont Saint-Michel voorbij en kun je heerlijk wandelen over het adembenemende smokkelaarspad. En – nog zomaar een voorbeeld - wat te denken van bijvoorbeeld wintersportplaats Courchevel, waar je ook in de zomer terecht kunt voor een geweldige actieve wandelvakantie. De liften zijn ‘s zomers gratis, dus je bent in ‘no time’ op grote hoogte.

Je kunt als wandelaar in Frankrijk dus uitstekend uit de voeten. Heb je de Franse wandelbestemmingen op de Fiets- en Wandelbeurs gemist en wil je toch meer informatie? Kijk dan op de website van France.fr.

Deel dit artikel