Fiets- en Wandelbeurs wandelnieuws
© foto Shutterstock

Vanwege de coronacrisis heeft de organisatie van de Fiets- en Wandelbeurs het besluit moeten nemen de beurzen door te schuiven van februari naar mei 2021. Dit geldt voor zowel de Fiets- en Wandelbeurs in Nederland als in België.

In België is de beurs nu gepland op 1 en 2 mei in de Flanders Expo te Gent; de beurs in Nederland staat in de Jaarbeurs Utrecht een week later op het programma, op 7 en 8 mei.  

De verplaatsing is een ingrijpende beslissing voor de organisatie. “Lang leek het erop dat onze evenementen in februari 2021 toch 'gewoon' zouden kunnen plaatsvinden”, zegt Theo Jorna, directeur van organisator Hicle Events. “Door het alsmaar voortduren van de tweede coronagolf moeten we onze plannen uiteindelijk toch omgooien. De algemene verwachting is dat het vakantieseizoen én het boeken van een vakantie later op gang komt dan normaal door de uitzonderlijke omstandigheden. Mei is daardoor uiteindelijk een goed alternatief voor februari.”  

De organisatie benadrukt dat er alles aan gedaan wordt om voor iedereen een veilige, corona-proof omgeving te creëren, die voldoet aan alle richtlijnen en veiligheidsprotocollen.

Deel dit artikel