Zoals alle evenementen tot 1 september 2020 gaat ook de 67e Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn niet door in 2020. Na bekendmaking van de maatregelen ten gevolge van het corona-virus kon het bestuur van de vierdaagse niets anders doen dan een dikke streep halen door het populaire jaarlijkse evenement.

De Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn stond dit jaar van 14 t/m 17 juli op de kalender. Alle voorbereidingen, die tot nu toe ‘gewoon’ doorgingen, zijn inmiddels stopgezet. Volgend jaar zal het evenement worden gehouden van 13 t/m 16 juli 2021.

Inschrijfgeld volledig terug

Meer dan 1.500 wandelaars hadden zich al ingeschreven voor het evenement. Hoewel er begrijpelijkerwijs inmiddels veel kosten zijn gemaakt heeft het bestuur besloten tóch het volledige bedrag terug te betalen aan de deelnemers. Een genereus gebaar van de sympathieke organisatie; de Nijmeegse Vierdaagse liet eerder deze week weten dat er slechts €60 van het inschrijfgeld van €100 zou worden gerestitueerd...

Mocht je als deelnemer van mening zijn dat de kosten ook bij dit evenement gezamenlijk gedragen moeten worden, dan kun je aangeven dat je inschrijfgeld niet hoeft te worden teruggestort. Dit kan door vóór 8 mei Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van je startnummer. De inschrijfgelden worden uiterlijk op 31 mei 2020 terugbetaald.

Verblijfsaccommodaties

De deelnemers die al hebben geboekt in een hotel of op een vakantiepark of camping moeten zelf contact opnemen met betreffende verblijfsaccommodatie, om vervolgens te overleggen wat er mogelijk is met betrekking tot de gemaakte boeking. Hoewel de Vierdaagse niet doorgaat kan er in de vierdaagseweek wél gewandeld worden in- en rondom Apeldoorn (maar vanzelfsprekend wel met de beperkingen die dan gelden). Om te bekijken welke wandelroutes er in- en rond Apeldoorn zijn verwijzen we je graag naar de speciale website, waar je alle wandelmogelijkheden kunt vinden.

Deel dit artikel