De Heuvelrug Wandel2daagse is een jaarlijks, uitdagend wandelevenement door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een aangenaam en afwisselend landschap om heerlijk van te genieten! De routes zijn volledig uitgepijld én ook met je telefoon of navigatie-apparaat te lopen.

Nieuw is dat er dit wordt gestart en gefinisht op het terrein van Scholengemeenschap NXT Maarsbergen aan de Woudenbergseweg. Er kan per dag weer gekozen worden voor een afstand van 10 of 20 km. Tevens is er een route van 5-6 km, maar deze afstand kan alleen op zaterdag 9 september gelopen worden. De korte afstand, een sponsorloop is ontstaan in nauwe samenwerking met de ReumaWalk. Steun hier geheel vrijwillig ReumaNederland en help daarmee onderzoek om reuma in de toekomst te kunnen genezen.

De kosten

De kosten zijn €11,00 per dag ongeacht de afstand die je kiest. Eén dag meelopen of per dag een andere afstand kiezen kan ook! Op de route zijn de stempelposten gecombineerd met een natuurlijk gelegen horecagelegenheid (bestaand of pop-up) waar je naar eigen wens een pauzemoment kan inlassen. Je kan de route volledig op je telefoon of navigatie-apparaat wandelen; de link ervoor ontvang je per mail nadat je je hebt ingeschreven.

wandelnieuws heuvelrug

Vanzelfsprekend wordt door de organisatie gezorgd voor een fijne start en gezellige thuiskomst voor de deelnemers. Het startbureau is op beide dagen vanaf 9.00 uur geopend; na aanmelding ter plaatse kan je direct van start gaan. Starten is voor de korte afstanden – de 5/6 km en de 10km - mogelijk tot 13.00 uur; 20 km wandelaars kunnen tot 11.00 uur starteh. Finishen kan tot uiterlijk 16.00 uur.

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

In- en voor de natuur GreenRace doneert 25% van alle inschrijfgelden aan projecten in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, zodat je in de toekomst in een schoon en mooi park kan komen wandelen. En… kom je met de auto? Maak je rit dan wat ‘groener’ door een andere deelnemer mee te nemen! Via deze link kan je jouw ‘rit’ plaatsen en kan een ander aangeven met je mee te willen rijden. De link is ook te gebruiken als je langs een NS-station rijdt of wilt rijden en daarvandaan andere wandelaars mee wilt nemen. Organisator GreenRace hoopt op deze wijze een extra steentje bij te dragen aan een beter milieu én leuke ontmoetingen!

Schrijf hier in voor dit evenement over de Heuvelrug

 

Deel dit artikel