Nu de dagen weer gaan lengen, nemen we zoetjesaan afscheid van het uiterst roerige jaar 2022. Ondanks alle ellende en problemen op het wereldtoneel bleek ‘wandelen’ in ons land een blijvertje en trokken we er meer mensen dan ooit met regelmaat de wandelschoenen aan.

Om onze abonnees, bezoekers van de website, nieuwsbriefontvangers en Facebookvolgers een viertal fraaie wandelingen te kunnen bieden ontwikkelden wij in 2021 en 2022 de individuele Heuvelrug Natuurwandel4daagse. Alleen- of in klein gezelschap wandelen over de prachtige Utrechtse Heuvelrug. En dat op momenten dat jij dat zelf wilt en in het gezelschap van jouw keuze. Vrijwel volledig onverhard, via de mooist denkbare paadjes en met alle denkbare variatie: bos, heide, open vlaktes, zandverstuivingen, vennetjes en hoogteverschillen. De kwaliteit is verzekerd: de routes zijn bedacht en uitgezet door ervaren, lokale routemakers, die elk paadje van de Heuvelrug op hun duimpje kennen.

Na 2021 werd ook de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2022 een groot succes. Veel hartverwarmende berichtjes waren ons deel. Op veler verzoek gaan we ook in 2023 op herhaling. Met vier nieuwe routes op alle afstanden, dus ook voor de wandelaars die in de vorige jaren meededen aantrekkelijk om weer van de partij te zijn.

heuv2023 heideveld lv

En nu staat 2023 voor de deur en velen van ons zullen zich voornemen om ook in 2023 met grote regelmaat de wandelschoenen aan te trekken. Wellicht is het dan een leuk idee om in 2023 ook mee te doen aan deze unieke Heuvelrug Natuurwandel4daagse. Heerlijk genieten van de prachtige routes die speciaal voor jou zijn uitgezet.

Wie vóór 1 februari inschrijft in verzekerd van deelname en ontvangt gegarandeerd voor 1 maart 2023 het boekje en de speciaal vervaardigde medaille.

Kenmerken van de Heuvelrug Natuurwandel4daagse

  • Je loopt de Heuvelrug Natuurwandel4daagse individueel of met een zelf samengesteld groepje
  • Je kunt wandelen op het moment dat jij dat wilt
  • Je mag er het hele jaar 2023 over doen
  • Je wandelt altijd  tenminste voor 95% over onverhard terreinHet zijn rustige wandelroutes in prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug
  • Je ontvangt een handzaam boekje met duidelijke routebeschrijvingen en topografische kaartjes
  • Het vertrekpunt is uitstekend bereikbaar met openbaar- en eigen vervoer (ca. 100m vanaf het NS-station in Maarn).

Lees hier alles over de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2023

 

heuv2023 noordhout betonnen palen

Deel dit artikel