© foto's Shutterstock

Voor veel van de trouwe websitebezoekers, lezers en volgers van tevoetonline is wandelen een belangrijke bezigheid. Lekker buiten in beweging, al dan niet in gezelschap van partner, vrienden of andere gezellige wandelmaatjes. Een wandelvakantie is voor menig wandelaar de kers op de taart...

We hebben een gouden lezerstip voor je om zo’n wandelvakantie in het vooruitzicht te hebben zónder dat het je iets hoeft te kosten.

Geheel gratis

Bezwaarmaker.nl is als partner van tevoetonline blij op deze manier kennis te kunnen maken met jou als Nederlandse wandelaar. In deze tijd van het jaar krijgt iedereen die in het bezit is van een koophuis een belastingaanslag op de deurmat op basis van de nieuwe - veelal verhoogde - WOZ-waarde. Velen weten niet dat je tegen deze vastgestelde waarde bezwaar mag aantekenen; regelmatig blijkt de vastgestelde WOZ-waarde te hoog, waardoor je (veel) teveel betaalt. Onze organisatie is gespecialiseerd in bezwaar maken tegen de opgelegde WOZ-waarde en regelt dit geheel gratis voor je. Zo bespaarden inmiddels meer dan 100.000 mensen gemiddeld €272,00 aan belastingkosten. Simpelweg door ons bezwaar te laten maken tegen de door de gemeente opgelegde WOZ-waarde.

wandelnieuws bezwaarmaken 2 shutterstock

Geen gedoe en geen kosten

Dus… jij kan fijn uit wandelen, terwijl professionals van bezwaarmaker.nl alles voor je regelen. Zonder zorgen, zonder gedoe én… zonder kosten. Wellicht een mooie kans om door de mogelijke besparing eindelijk jouw gedroomde wandelvakantie te realiseren!

Lees hier alles over hoe wij gratis bezwaar voor je maken

Deel dit artikel