Hanwag introduceert twee nieuwe lage modellen in de Hike Light-categorie: de Coastridge ES en de Coastrock ES. Beide modellen hebben een sportief design, een laag gewicht en zijn gemaakt van duurzame materialen.

Beide lichtgewichten zijn geschikt voor eenvoudig onverhard terrein én verharde- en halfverharde paden en zeer geschikt voor dagwandeltochten of andere dagelijkse activiteiten. In de slijtzool heeft Hanwag een brug verwerkt, waardoor de schoen in hiel en midvoet zeer stabiel is, maar die je toch soepel kan afwikkelen. Verschillende soorten materiaal – zowel textiel als leer – en mooie, frisse kleurcombinaties onderstrepen het sportieve design van de modellen.

De Coastrock ES is een volledig leren schoen van hoogwaardig Perwanger-leer. De Coastridge ES heeft een leren hiel- en teenkap, maar is voornamelijk gemaakt van textiel op polyesterbasis. Een duurzaam en belangrijk detail is het PFC-vrije EcoShell membraan dat in beide nieuwe Hanwag-modellen wordt gebruikt. Het PU-membraan - al in 2018 door HANWAG ontwikkeld en geïntroduceerd - is gebaseerd op een hydrofiel systeem, dat er voor zorgt dat de schoen waterdicht is en tóch blijft ademen, terwijl er wordt afgezien van het gebruik van fluorkoolstoffen; beide modellen zijn volledig PFC-vrij. De Direct Injection-technologie, waarbij zacht zoolmateriaal direct wordt geïnjecteerd, garandeert een perfecte hechting tussen de zool en de schacht. De nieuwe HANWAG ‘Hike Light’ zool is daardoor heel licht en bijzonder comfortabel voor je voeten. De zool heeft dempende elementen en tevens stabiliserende elementen van rubber in het middenvoet gedeelte.

 

wandelschoen hanwag2023 500430 597666 001

wandelschoen hanwag2023 500431 497666 001

 

COASTRIDGE LOW ES

Een lichtgewicht en multifunctionele schoen in een sportief design - voor vlakker terrein en verharde paden. In de slijtzool is een brug verwerkt, waardoor de schoen in de hiel en de middenvoet een goede stabiliteit heeft en in de afwikkeling soepel is. 

100% PFC-vrij Waterdichte, ademende Eco-Shell voering Dempende en stabiliserende tussenzool met unieke 3D-constructie De HANWAG ‘Hike Light’ loopzool biedt uitstekende grip

  • COASTRIDGE LOW ES - Adviesprijs €169,95
  • COASTRIDGE LOW LADY ES - Adviesprijs €169,95 

Meer informatie over de Coastridge vind je op de website van Hanwag

 

wandelschoen hanwag2023 500530 064055 001

wandelschoen hanwag2023 500530 150604 001

 

COASTROCK LOW ES

Een sportieve, volledig leren schoen voor vrije tijd en dagelijks gebruik. Met vetersluiting tot aan de tenen voor een ideale pasvorm. Dit lichtgewicht, ‘low cut’ model heeft een robuust bovenwerk van Perwanger leer met een HANWAG waterdicht en PFC-vrij EcoShell-membraan.

100% PFC-vrij Volledig ‘Made in Europe’ Hoogwaardig Perwanger bovenleer Waterdichte, ademende Eco-Shell voering Dempende en stabiliserende tussenzool met unieke 3D-constructie De HANWAG „Hike Light“ loopzool biedt uitstekende grip

  • COASTROCK LOW ES  - adviesprijs €179,95
  • COASTROCK LOW LADY ES  - adviesprijs €179,95

Meer informatie over de Coastrock vind je op de website van Hanwag

 

wandelschoen hanwag2023 sfeer coastrock es

Deel dit artikel