vroegboekkorting heide natuurwandel4daagse
© foto Shutterstock

Wie nog met voordeel wil meedoen aan de Heide Natuurwandel4daagse kan zich deze week aanmelden. Vroegboekers ontvangen nog tot 1 juni 2021 een korting van 10%... Deze natuurwandel4daagse speelt zich af op- en om vier van de allermooiste heidegebieden in Nederland.

Op elk van deze heideterreinen is een prachtige tocht uitgezet van ongeveer 15km. Zo kan je optimaal genieten van al de paarse kleurenpracht die er van begin augustus tot eind september te zien is. Alle wandeltochten zijn vrijwel volledig onverhard en in de natuur. Vier dagen rust, ruimte, adembenemende uitzichten en een duizelingwekkende kleurenpracht!

TIP

Doe de Heide Natuurwandel4daagse samen met je partner, kinderen, ouders, vrienden of met een wandelmaatje(s) die je eigenlijk veel te weinig ziet. Weg van alle hectiek, heerlijk in de natuur; quality time in optima forma!

Je bepaalt zelf wanneer je gaat wandelen. Je kan dit geheel doen op jouw eigen manier en op het moment dat het je schikt. Zo hoef je de Heide Natuurwandel4daagse niet in vier aaneengesloten dagen te doen; je mag de vier dagen uitsmeren over de hele periode. Je bepaalt je eigen tempo, ritme en tijd om optimaal te genieten van vier heerlijke wandeldagen.

BOEK HIERLEES ALLES OVER DE HEIDE NATUURWANDEL4DAAGSE EN BOEK TOT 1 JUNI MET KORTING

 

Deel dit artikel