wandelpool wandelen
© foto Ellen Koppendraaier

Het zal niemand verbazen dat wandelaars van de Wandelpool het door de wisselende coronamaatregelen niet gemakkelijk hebben gehad in 2020 en 2021. Dat er nu sinds lange tijd weer in groepjes gewandeld mag worden, wordt door Wandelpoolers dan ook met veel gejuich ontvangen…

Logisch, want het idee achter de Wandelpool is dat je met regelmaat gaat wandelen met een kleine groep andere Wandelpoolers. Dat dit lastig was door steeds wisselende maatregelen kan iedereen zich voorstellen. Dat we er nu weer samen opuit kunnen trekken maakt iedereen blij. Er kan weer samen gewandeld worden, maar mét serieuze inachtneming van de basisregels met betrekking tot corona natuurlijk. De Wandelpool is er klaar voor!

In normale tijden heeft de Wandelpool maandelijks 100 tot 150 wandeltochten in de aanbieding in Nederland; wandeltochten die exclusief voor Wandelpoolers toegankelijk zijn. En in beperktere mate kan er ook regelmatig worden ingetekend voor kortere of langere wandeltrips naar het buitenland. Doordat er het voorbije jaar slechts een beperkt aantal wandelaars met een organisator op pad mocht, moest je er snel bij zijn om aan je trekken te komen. Nu er weer met meer personen gewandeld mag worden is dat probleem gelukkig voorbij.

Maak kennis door middel van een gratis proefabonnement

Als je als wandelaar wil kennismaken met de Wandelpool kan dat door middel van een gratis proefabonnement van een maand. Als dit bevalt dan kan je dit vanaf €12 per jaar laten omzetten naar een ‘gewoon’ jaarabonnement. Je kan dan een heel jaar onbeperkt meewandelen en/of zelf wandeltochten organiseren en komt dan op de allermooiste plekjes. Een aanrader!

Meer informatie vind je op de website van de Wandelpool

Deel dit artikel