Nog ruim een week en dan is het zover! De derde editie van de Heuvelrug Wandel Tweedaagse vindt plaats op zaterdag 29 en zondag 30 augustus in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De Heuvelrug Wandel Tweedaagse is een uitdagende wandeltocht door het fraaie bos- en heidegebied, terwijl de natuur dit weekend werkelijk op zijn mooist is: de heide staat in volle bloei en de eerste herfstkleuren in het bos zijn zichtbaar. En voor beide dagen zijn prachtige routes uitgezet.

Per dag kan er gekozen worden voor 10 km of 20 km. En één dag meelopen of per dag een andere afstand wandelen kan ook! Je loopt zoveel mogelijk met de route op je telefoon of navigatie-apparaat. De link met de route ontvang je per mail nadat je bent ingeschreven.

Uitsluitend per vóórinschrijving

Inschrijven is uitsluitend vooraf mogelijk. Dat kan vanwege de coronamaatregelen dit jaar niet op de dag zelf. Je ontvangt na inschrijving per mail je starttijd. Er wordt gestart tussen 9.00 en 10.30 uur en er kan een voorkeurstijd om te starten worden aangegeven bij de inschrijving. Bij de start en finish wordt uiteraard zorggedragen voor een veilige situatie voor alle deelnemers. 

Het evenement van organisator Green Race is in- én vóór de natuur! Liefst 25% van alle inschrijfgelden wordt geschonken aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Zo kun je ook volgend jaar weer komen wandelen in een schoon en mooi park…

Om te zorgen dat je mee kunt doen kan je inschrijven via deze link.

 

Deel dit artikel