Heerlijk wandelen door het prachtige bos- en heidegebied

De Heuvelrug Wandel Tweedaagse is een jaarlijks terugkerend, uitdagend wandelevenement door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Vanaf Vakantiepark De Bonte Vlucht wandel je door een aangenaam en gevarieerd landschap.

Op zaterdag 10 september worden twee routes uitgezet en zondag 11 september zijn zelfs drie routes in de aanbieding...

Nu ook 30 km op zondag

Op beide dagen kan je kiezen uit een route van 10 km of 20 km. Op de zondag is daar dit jaar voor het eerst een wandeling van 30 km aan toegevoegd. Eén dag meelopen is mogelijk en je kan ook per dag variëren in afstand kan! Eenmaal onderweg zijn de stempelposten gecombineerd met een fraai gelegen horecagelegenheid in de natuur (bestaand of pop-up), waar je – indien gewenst - een pauzemoment kan inlassen.

wandelnieuws naafs

Burgemeester Naafs heeft zojuist het vertreksein gegeven...

Nadat je bent ingeschreven ontvang je per mail een link voor de routebeschrijving, zodat je je route op je telefoon of navigatie-apparaat kan wandelen. Aan degenen die liever niet met zo’n apparaat wandelen is ook gedacht: de routes zijn ook gepijld. Op zaterdag en zondag gaan de 20 km om 9:00 uur van start en de 10 km vertrekt om 9.30 uur. De  30 km wandelaars op zondag starten om 8:30. Finishen kan tot uiterlijk 16.00 uur.

Dit evenement wordt georganiseer door Green Race en is in- én voor de natuur! Van alle inschrijfgelden wordt 25% gedoneerd voor projecten in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Deel dit artikel