Goed nieuws voor de late ontdekkers van de Heuvelrug Natuurwandel4daagse: vanwege de vele verzoekjes van wandelaars is onlangs besloten er nog een inschrijfperiode aan vast te knopen. Het is nu mogelijk om in te schrijven tot 20 maart 2023 óf zolang de voorraad strekt...

Nieuwe inschrijvers ontvangen de boekjes en medailles eind maart in de bus. Interesse? Wacht dan niet te lang; boekjes en medailles zijn inmiddels beperkt leverbaar. Dus wie het eerst komt… De vroegboekers hebben inmiddels de boekjes en medailles ontvangen; degenen die nu nog inschrijven moeten iets meer geduld hebben; zij krijgen de wandelbenodigdheden eind maart in de bus.

De initiatiefnemers van de Heuvelrug Natuurwandel4daagse: “Net als in de vorige jaren blijkt er veel animo te zijn om mee te doen. Dat we de uiterste inschrijfdatum eerst op 1 februari was gepland is omdat we het aantal boekjes en medailles een beetje afgepast willen bestellen. De grote vraag van wandelaars om dit jaar alsnog te kunnen meedoen aan de Heuvelrug Natuurwandel4daagse geeft ons voldoende motivatie om de te produceren aantallen last-minute nog te verhogen. Wandelaars kunnen dus nog een extra maand inschrijven voor onze vier prachtige natuurwandeltochten.”

heuvelrug2023 treek bomengroepje

Voor wie het nog niet wist: de vier dagtochten van de Heuvelrug Natuurwandel4daagse voeren je naar de mooiste plekken van de Heuvelrug. De routes zijn voor 95% onverhard en je mag er het hele jaar over doen. Het hoeven ook niet vier aaneengesloten dagen te zijn. De Heuvelrug Natuurwandel4daagse: gevarieerd, avontuurlijk en adembenemend!

Lees meer en doe mee!

Deel dit artikel