Kamermuziekfestival Natuurmonumenten
© foto Shutterstock

Voor de 3e editie van het NMF Kamermuziekfestival bij Natuurmonumenten hebben 160 musici zich laten inspireren door de natuur. Op 8, 9 en 10 oktober worden door het hele land maar liefst 70 concerten met klassieke en ook vernieuwende kamermuziek uitgevoerd.

Voor dit bijzondere festival opent Natuurmonumenten de deuren van bijzondere plekken, zodat daar een podium geboden kan worden aan topmusici en hun hoogwaardige instrumenten. Het Kamermuziekfestival omvat kleinschalige optredens op twintig bijzondere locaties gedurende drie dagen. De uitvoeringen vinden bijvoorbeeld plaats op een onbewoond eiland in het Markermeer, in oude forten, een kluizenaarswoning, een ridderzaal, historische hoeves en in een waterloop. Het volledige programma en de locaties kan je vinden op de website van Natuurmonumenten.

Coronabeleid

Dankzij de versoepelde coronamaatregelen vanaf 25 september komen er exta kaarten vrij voor het Kamermuziekfestival en kunnen nog eens duizend mensen genieten van kamermuziek op bijzondere plekken van Natuurmonumenten. Het toegangsbeleid volgt de regels voor evenementen en concerten. Dat betekent dat er bij aankomst wordt gevraagd om je coronatoegangsbewijs (vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of bewijs van herstel van corona). Je kan daarvoor vanzelfsprekend de mobiele app CoronaCheck gebruiken.

 

 

 

Deel dit artikel