Kerstdagen en - voor velen van ons - bijbehorende kerstvakantie zijn uitermate geschikt om wandelplannen te maken voor het aanstaande jaar. En zou het niet héél leuk zijn als de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2024 in die wandelplannen voorkomt?

Want met de Heuvelrug Natuurwandel4daagse ben je verzekerd van tenminste vier heerlijke wandeldagen in de bijzonder fraaie natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Volledig onverhard (met aan- en uitlooproute na), met prachtige naald- en loofbossen, eindeloze heidevelden en zandverstuivingen en een grote diversiteit aan routes. Tijdens de vier wandeltochten doe je tal van prachtige gebieden aan, zoals Den Treek, Leersumsche Veld (met als kers op de taart voor de langere afstanden ook het bijzonder fraai aangelegde ‘Stormpad’ in Breeveen), Kaapse Bossen, Maarnse Berg, Bornia en Heidestein, Boswachterij Austerlitz en meer. En je wandelt over lekker veel leuke wandelpaadjes, waar je normaal gesproken niet gauw komen zal (al zijn dit natuurlijk wel allemaal paadjes waar wandelen is toegestaan).

treek hei duitsehuis 25km

Pure quality time

Wat is nu leuker dan vier dagen heerlijk dwalen over de Utrechtse Heuvelrug? Met je partner, of je zoon of dochter. Of ‘gewoon’ met je beste wandelmaatje. Of met die vriend of vriendin die je veel te weinig ziet. Vier dagen pure quality time in de prachtige, rustgevende natuur, ver weg van alle hectiek. Lekker bijkletsen en eindeloos genieten van rust en ruimte tijdens de speciaal voor jou uitgezette avontuurlijke en adembenemend mooie wandeltochten. Je kan wandelen wanneer je maar wilt en met wie je maar wilt! Je kan over deze vier wandeltochten het hele jaar 2024 doen en je hoeft ze ook niet aansluitend te doen. En als je er geen genoeg van kan krijgen: je kan ze zelfs meerdere keren wandelen in 2024, zodat je de wandelingen tijdens alle seizoenen kan beleven.

Leuk idee

Geef iemand deelname aan de Heuvelrug Natuurwandel4daagse cadeau. Samen met jou natuurlijk! Een niet alledaagse verrassing voor vier niet alledaagse wandeldagen. Schrijf in en voeg je gast toe op het inschrijfformulier.

Mocht je aan de kerstdis of in de vakantieweek erna het besluit nemen om mee te doen met de Heuvelrug Natuurwandel4daagse, wacht dan niet te lang met inschrijven. Je bent dan verzekerd van deelname én dat je je boekje(s) en medaille(s) voor 1 maart 2023 in huis hebt.

Meer informatie van de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2024

Deel dit artikel