De kerstdagen en de - voor de meesten van ons - bijbehorende kerstvakantie zijn bij uitstek dagen dat we wandelplannen kunnen maken voor het komende jaar. En hoe leuk zou het niet zijn als de Heuvelrug Natuurwandel4daagse in jouw nieuwe wandelplannen voorkomt!

Met de Heuvelrug Natuurwandel4daagse ben je namelijk verzekerd van ten minste vier onvergetelijke wandeldagen in de fraaie natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Vrijwel volledig onverhard, met prachtige naald- en loofbossen, eindeloze heidevelden en zandverstuivingen en vier nieuwe routes met een grote diversiteit. Tijdens de tochten van deze vierdaagse doe je tal van prachtige gebieden aan, onder andere Den Treek, het Leersumsche Veld, de Kaapse Bossen, de Maarnse Berg, Bornia en Heidestein, Boswachterij Austerlitz en meer. En met lekker veel leuke wandelpaadjes, waar je normaal gesproken niet gauw komen zal (al zijn het vanzelfsprekend wel allemaal paadjes waar wandelen is toegestaam).

heuv2023 doorkijkje heide

Pure quality time

Want wat is nu leuker dan vier heerlijke dagen dwalen over de Utrechtse Heuvelrug? Met je partner, je zoon, je dochter of ‘gewoon’ met je beste wandelmaatje. Of met die vriend of vriendin die je veel te weinig ziet. Vier dagen pure quality time in de natuur, ver weg van alle hectiek. Fijn bijkletsen en eindeloos genieten van rust en ruimte tijdens de speciaal voor jou uitgezette avontuurlijke en adembenemend mooie wandeltochten. Je kan dus wandelen wanneer je wilt en met wie je wilt! Je kan over de vier wandeltochten het hele jaar 2023 doen en je hoeft ze niet aansluitend te doen. Je kan ze zelfs meerdere keren wandelen in 2023, zodat je van de wandelingen tijdens alle seizoenen kan beleven.

heuv2023 zicht over heidestrook

Mocht je aan de kerstdis of in de week erna besluiten mee te doen met de Heuvelrug Natuurwandel4daagse, schrijf dan op tijd in, dan ben je verzekerd van deelname én dat je je boekje(s) en medaille(s) voor 1 maart 2023 in huis hebt.

Alle informatie over de Heuvelrug Natuurwandel4daagse 2023

Deel dit artikel