Rab en Lowe Alpine van Equip Outdoor Technologies Ltd. waren reeds de eerste Europese buitensportmerken die werden gecertificeerd als klimaatneutraal bedrijf. Deze week kregen beide outdoormerken nóg een prachtig compliment: van certificeringsinstituut South Pole ontvingen Rab en Lowe Alpine een eervolle vermelding in verband met de uiterst ambitieuze duurzaamheidsstrategie.

Voor beide merken een extra stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg.

De eervolle vermelding kwam op een geweldig moment: precies aan de vooravond van de opening van het Rab & Lowe Alpine Service Center in Leusden. In een goed geoutilleerd atelier kunnen daar reparaties worden uitgevoerd aan gebruikte Rab- en Lowe Alpine-materialen, zodat deze kunnen worden hergebruikt in plaats van weggegooid.

Dat de mensen achter Equip blij zijn met de certificering mag duidelijk zijn. “We zijn zeer verheugd over de erkenning door South Pole . We zijn er heel trots op om met zo'n partner samen te werken en te kunnen vertrouwen op hun expertise en knowhow op het gebied van duurzaamheid en klimaatoplossingen’, aldus Equip.

Deel dit artikel