© fotoboom.nl
© fotoboom.nl

Nog ruim een week en dan is het zover. Op 1, 2 en 3 maart 2019 vindt de 15e editie van de Fiets- en Wandelbeurs plaats in Jaarbeurs Utrecht. In dit weekend staat hier alles in het teken van wandelen en fietsen.

Je kunt er als wandelaar je hart ophalen aan alle mogelijke wandelbestemmingen, lezingen, presentaties en ‘doe-dingen’. En je krijgt als lezer van te voet of bezoeker van tevoetonline.nl ook nog eens een flinke korting bij online boeking via de ticketbox. En waarin kun je je als wandelaar zoal in verdiepen op de beurs?

Vernieuwd Pelgrims Paviljoen

Wil je pelgrimeren naar Santiago, Rome of… wellicht Trondheim? Pelgrimsreizen blijven uiterst populair en jouw pelgrimstocht begint op het vernieuwde Pelgrims Paviljoen. Dit plein is flink vernieuws en is open en speels van opzet. Meer dan ooit ademt het de sfeer van pelgrimages. Ervaren pelgrims praten je bij over al hun ervaringen op hun bewandelde caminos. Vanzelfsprekend vind je er ook een interessant aanbod aan pelgrimsreizen en kun je er van eenvoudige, aardse zaken als koffie en appeltaart genieten.

Lezingen

De Fiets- en Wandelbeurs is befaamd om haar uitgebreide en zeer informatieve lezingenprogramma. Je kunt er in drie dagen voor in totaal zo'n 160 presentaties terecht. Het is dan ook handig om je vooraf goed te oriënteren en alvast een keuze te maken uit het ruime aanbod. Reis mee met ervaren wandelaars (en fietsers) naar alle uithoeken op aarde. Dit jaar is er onder meer speciale aandacht voor wandelen in het Midden-Oosten met bijvoorbeeld de Lebanon Mountain Trail, de Jordan Trail en het Abrahamspad.

Infomarkten

Natuurlijk is er veel op internet te vinden, maar er gaat niets boven tips via een persoonlijk gesprek met collegawandelaars. Ze zitten voor je klaar op de infomarkten Wandelaars informeren Wandelaars, Bergwandelaars informeren Bergwandelaars en Kampeerders informeren Kampeerders.

Extra korting

Als lezer van te voet of bezoeker van tevoetonline.nl kun je genieten van een extra korting op de aanschaf van een toegangskaartje. Als je vóór 1 maart (dus tot en met 28 februari) online een toegangsbewijs koopt via de ticketshop bespaar je maar liefst EU4,50. Een kaartje kost dan slechts EU11,50 i.p.v. EU16,00 aan de kassa. En dat is ook nog eens handig, want dat scheelt je waarschijnlijk ook veel tijd in de rij…

Dus ben je ‘in’ voor een leuke dag in het weekend van 1 t/m 3 maart? Kom dan naar de Fiets en Wandelbeurs en geniet, test en beleef!

Je kunt er terecht op 1, 2 en 3 maart van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Fiets- en Wandelbeurs.

wandelnieuws wandelbeurs c fotoboomnl outdoor© fotoboom.nl

Deel dit artikel