wandelnieuws trekkershutten

De Groene Koepel, onder andere beheerder van het netwerk van Trekkershutten, heeft voor Trekkershutten een nieuwe website gelanceerd. Bezoekers nu direct online hutten boeken. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken, met veel aandacht voor de verschillende type hutten en de bijzondere locaties waar je kunt overnachten. 

Trekkershutten kunnen qua inrichting en voorzieningen namelijk behoorlijk verschillen van elkaar. Je kunt nu zoeken op hutten met basic voorzieningen, of juist met meer comfort. En via speciale zoekfilters kun je je wensen nog specifieker maken: of er een kacheltje aanwezig is (fijn in herfst en winter), of de hutten het hele jaar open zijn en of je bijvoorbeeld je hond mee mag nemen. En rolstoelgebruikers kunnen nu gemakkelijker zien in welke hutten ze met hun rolstoel terechtkunnen. 

Met het online boekingssysteem kun je eenvoudig zien welke hutten beschikbaar zijn en je kunt ze in veel gevallen ook direct via de website boeken. Hierdoor hoopt De Groene Koepel nog beter in te spelen op de wensen van zowel gasten als eigenaren van de trekkershutten.

Kijk hier op de nieuwe website van Trekkershutten.

 

Deel dit artikel