De Sportwandelschool in Hoorn organiseert al vele jaren interessante, kleinschalige groepsreizen naar diverse bestemmingen in Luxemburg en Duitsland. De organisatie gaat ervan uit dat in de loop van 2021 het coronavirus onder controle komt en heeft een mooi programma samengesteld Hieronder alvast informatie van de geplande evenementen.

Wandelen in Petite Suisse, Luxemburg – vier- of zesdaagse wandeltrip

Wandelen over de Mullerthal Trail, een legendarische wandelpad van duizenden jaren oud. Vanuit Berdorf kan je alle kanten op. Met keuze uit een lang weekend of een zesdaagse. Wandelen langs prachtige rotspartijen, kastelen en meanderende beken. Je overnacht in Berdorf en wordt vervoerd door ZDS Reizen. Meer informatie vind je op de website van Sportwandelschool.

Wandelen in de Eifel, Duitsland - in 2021 driemaal een vierdaags wandeluitje

De mooiste wandelingen in de Eifel gaan langs de Wilden Endert van 18-21 maart, de wildbeek de Lieser van 6-11 juni en over de Traumpfaden van 20-23 mei. Drie reisjes om nooit meer te vergeten. Je overnacht in Manderscheid en wordt vervoerd door ZDS Reizen. Meer informatie vind je op de website van Sportwandelschool.

wandelnieuws jantonneman 1

Wandelen over het Pfälzer Waldpfad, Duitsland – 8-daagse wandelvakantie

Nieuw! Je wandelt in groepjes de etappes 3 t/m 8 van het Pfälzer Waldpfad, door de mooiste bosgebieden en valleien. De bus er altijd ter plekke. Elke etappe is een pure wandelervaring. Zes dagen wandelen over het Pfälzer Waldpfad. Van zondag 12 t/m zondag 19 september 2021. Prijs vanaf € 695,00 p.p., incl. hotel en ontbijt, begeleiding en ZDS-busreis met de dagelijkse transfers. Geef je snel op. Meer informatie vind je op de website van Sportwandelschool.

Wandelcombi Luxemburg-Eifel – 8-daagse wandelvakantie

Gedurende deze vakantieweek vanf 1-8 augustus 2021 maak je kennis met Luxemburg en de Oost-Eifel. Dit is een uiterst comfortabele reis: je wordt opgehaald in Hoorn, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven of Maastricht. Daarna met het hele gezelschap ontspannen naar Luxemburg, overnachten in Luxemburg en vanaf donderdagavond richting Manderscheid. De bus staat de hele week ter beschikking en brengt je naar fraaie wandelgebieden. Meer informatie vind je op de website van Sportwandelschool.

wandelnieuws jantonneman 2

Deel dit artikel