meerdaags wandelevenement venray afgelast
© foto Shutterstock

In navolging van de Nijmeegse Vierdaagse heeft ook de organisatie van het Meerdaags Wandelevenement Venray een streep gezet door de editie in 2021. Aanleiding is natuurlijk het nog steeds stevig rondwarende coronavirus in Nederland.

De organisatie: ‘Er zit veel vast aan het organiseren van een evenement van deze omvang. Je hebt te maken met deadlines voor vergunningen, de beschikbaarheid van vrijwilligers, de schoolvakanties en de bestaande evenementenkalender in Venray en omgeving. We hebben in 2020 ons evenement tweemaal moeten cancelen en dat heeft ons ook voorzichtiger en sceptischer gemaakt”.

Degenen die in 2020 hebben ingeschreven krijgen binnenkort een email waarin de mogelijkheden worden gecommuniceerd. Ondanks alle tegenslagen blijft de organisatie positief over de toekomst: “Eind van dit jaar gaan we vol aan de bak voor de editie 2022. En ter voorbereiding daarop hebben we nu al goed nieuws: We hebben onlangs twee nieuwe sponsors gevonden die ons gaan ondersteunen bij de voorbereidingen. En… de data voor 2022 zijn ook al bekend: in het Pinksterweekend, op 3, 4 en 5 juni vindt de 3e editie van het Meerdaagse Wandelevenement Venray plaats. Noteer het maar vast in je agenda..."

Deel dit artikel