Zijn in beweging zijn en je gezondheid jouw belangrijkste motivatie om naar buiten te gaan? Ga dan voor de Cross Trail stokken van LEKI! Cross Trail is geen activiteit, maar een nieuwe productcategorie voor iedereen die zich snel wil voortbewegen in het bos, in een natuurgebied in de buurt of tijdens een uitdagende workout.

Met de Cross Trail FX Superlite ben jij optimaal voorbereid voor jouw volgende workout in de frisse buitenlucht. Zo biedt de innovatieve Cross Shark grip de snelheid van het bekende Shark systeem en de ondersteuning van een hiking grip. 'FX' in de productnaam staat trouwens voor 'Foldable Exchangeable', wat betekent dat alle onderdelen van dit model na schade (vaak door de gebruiker zelf) te vervangen zijn. Benieuwd naar wat de Cross Trail FX Superlite nog meer te bieden heeft? Je leest het hieronder.

uitrusting leki 65226801

Bij activiteiten in de natuur zijn het ervaren van de omgeving en het neerzetten van prestaties nog steeds goede redenen om naar buiten te gaan, maar in beweging zijn en gezondheid zijn tegenwoordig de belangrijkste motivatie voor buitenactiviteiten. De Cross Trail FX Superlite van LEKI is onmisbaar tijdens jouw workout in de natuur! Dit veelzijdige model, dat gezien kan worden als een mooie combinatie tussen een trekkingstok en een Nordic Walking model, heeft een moderne, unisex look en biedt optimale ondersteuning tijdens sportieve buitenactiviteiten.

uitrusting leki 65226801 k

Cross Shark van LEKI: de voordelen van het Shark systeem en van een ergonomische trekking grip perfect gecombineerd

uitrusting leki 65226801 dDeze ultralichtgewicht vouwstok is voorzien van de nieuwe Cross Shark grip. Deze grip is perfect voor fast hiking en biedt de snelheid en krachtoverdracht van het Trigger Shark systeem, gecombineerd met de ondersteuning van een ergonomische hiking grip. De ademende strap zorgt voor een effectieve krachtoverdracht en een veilige pasvorm en ondersteunt de spieren in de hand. Een verlenging voor meerdere gripmogelijkheden maakt deze grip in kurklook compleet. Met een gewicht van slechts 162 gram en een pakmaat van 42 centimeter neem je de Cross Trail FX Superlite zo mee naar buiten!

Meer info vind je op de website van LEKI

 

Deel dit artikel