The Dutch Mountain Trail © foto Sportwandelschool

De Sportwandelschool Hoorn is niet alleen bekend van wandeltrainingen en -cursussen onder een deskundige leiding; er worden ook interessante wandelreizen aangeboden. We lichten er hieronder twee voor je uit…

Zesdaagse wandelreis in Belgische Ardennen, van de Ourthe naar de Semois

De Transardense route, misschien beter bekend als Grande Traversée des Ardennes, gidst je wandelend door het epicentrum van de Belgische Ardennen. Het routes kronkelen door bossen, over heuvels en dalen en langs bochtige beekjes en uitgestrekte velden. Van La Roche-en-Ardennen aan de Ourthe naar Bouillon aan de Semois. De Sportwandelschool biedt twee reizen aan naar deze regio, zodat je de volledige trail in twee periodes kan wandelen. Dit betreft een zesdaagse trip in het voorjaar van en ook een zesdaagse wandelvakantie in het najaar. De wandelroutes zijn niet zwaar te belopen, dus geschikt voor vrijwel elke wandelaar. Deze reis vindt plaats van zondag 19 maart t/m vrijdag 24 maart 2023.

Alle ins en outs kan je vinden op de website van de Sportwandelschool

 

wandelnieuws transardennaise shutterstock

Wandelen over de Grande Traversée des Ardennes © foto Shutterstock

Achtdaagse wandelreis The Dutch Mountains

De Dutch Mountain Trail is een meerdaagse bergwandeltocht dwars door Zuid-Limburg. De wandelroute is ruim 100 kilometer lang en gaat over bekende, maar ook over minder bekende paadjes in het heuvelland. De Dutch Mountain Trail is vrijwel volledig onverhard. Je wandelt langs kalkwanden, over fraaie slingerpaadjes en ‘heuvelende’ hellingbossen. De Sportwandelschool heeft deze trail ook in 2022 met veel succes georganiseerd. De reis vindt in 2023 plaats van vrijdag 29 september t/m vrijdag 6 oktober.  

Meer info over deze reis vind je op de website van de Sportwandelschool

Deel dit artikel