Inschrijven voor de Heuvelrug Natuurwandel4daagse is inmiddels een kleine maand mogelijk en evenals vorig jaar is ons initiatief succesvol te noemen. Vele wandelaars kunnen zich opmaken om in de loop van 2022 te kunnen genieten van al het moois dat de Utrechtse Heuvelrug hen te bieden heeft.

En voor de deelnemers van vorig jaar: er zijn voor alle afstanden vier prachtige, nieuwe routes! En we kunnen je verklappen dat zowel de makers als de voorlopers de routes mooier vinden dan die van de vorige editie… (en die waren als zo mooi)!

De deelnemende wandelaars zullen niet worden teleurgesteld, want alleen het allermooiste van de Heuvelrug vinden wij écht goed genoeg voor de wandelaars die zich hebben aangemeld voor deze bijzondere vierdaagse...

heuvelrug groen eikenlaantje

Tijdig aanmelden belangrijk

De inschrijvingsperiode loopt nog tot 1 februari 2022. Daarna is er nog slechts een uiterst beperkt aantal plaatsen per afstand beschikbaar. Als je zeker wilt weten dat je mee kan doen, meld je dan in ieder geval in vóór 1 februari aanstaande.

De intitiatiefnemers: “Je kan over de Heuvelrug Natuurwandel4daagse weliswaar een heel jaar doen; vanwege het feit dat we boekjes en medailles moeten laten produceren hebben we de uiterste aanmelddatum vastgesteld op 1 februari 2022. Die aantallen worden vastgesteld op de aanmeldingen op 1 februari. Vanzelfsprekend bestellen we nog wel wat extra, maar dat zijn echt kleine aantallen. Dus wil je meedoen in 2022, dan ik het echt zaak om je vóór dat sluitingsdatum aan te melden. Daarna kan je zomaar achter het net vissen.”

Paradijselijk

De Heuvelrug Natuurwandel4daagse is een onalledaagse vierdaagse in de natuur van hartje Nederland. Met in totaal vier wandelroutes die voor 90-95% over onverharde paden gaan. Je leert de paradijselijke Utrechtse Heuvelrug kennen op zeer bijzondere wijze!

LEES HIER ALLE INS EN OUTS VAN DE HEUVELRUG NATUURWANDEL4DAAGSE

heuvelrug dalletje

Deel dit artikel