In Amsterdam is ‘s werelds eerste ‘Peak Design Pop-up Store’ nog tot 23 december van dit jaar open. Wandelende fotografen of fotograferende wandelaars kunnen er kennismaken met o.a. de ‘Travel Line’, die speciaal is ontwikkeld voor reizigers.

Omdat geen twee reizen hetzelfde zijn ligt de focus op veelzijdigheid en toegankelijkheid. Met andere woorden: de Travel Line heeft de beste draagoplossing voor welke reis dan ook.

Deze unieke 'Peak Design Pop-Up Store’ is nog tot 23 december 2018 gevestigd op Herenstraat 12 in Amsterdam. Als bezoeker kun je er het merk Peak Design beleven en je er optimaal over laten informeren. Je kunt er de nieuwe modulaire en multi-functionele ‘Travel Line’ Backpack 45L bewonderen.

Vanzelfsprekend kun je er ook lekker ‘ouderwets’ de reeds bestaande Peak Design Everyday Messenger rugtassen, foto- en slingtassen, Slide draagriemen, Clips en Capture-oplossingen voelen, ruiken en - uiteraard - zelf proberen. Tevens worden er in de 'Peak Design Pop-Up Store’ ook diverse activiteiten georganiseerd, zoals fotografieworkshops, trainingen, lezingen, photowalks en meer.

De 'Peak Design Pop-Up Store’ is een initiatief van Transcontinenta uit Nieuw-Vennep, importeur van o.a. Peak Design, Mindshift, Leica, Tamron en Think Tank. Kijk op Facebook voor de openingstijden, het actuele overzicht van de events, workshops en alle andere activiteiten.

Deel dit artikel