© foto Felipe Tapia

Met de zomer in aantocht gaat het bij rondtrekkende wandelaars en andere kampeerders steeds meer kriebelen: lekker eropuit en dan overnachten in de natuur. Daar heb je een warme en comfortabele slaapzak voor nodig. Rab - outdoormerk bij uitstek - kan je slaapzakken leveren die vervaardigd zijn van de beste en meest innovatieve materialen.

Daarbij komt nog dat Rab en Lowe Alpine doorlopend op zoek zijn om de negatieve impact van hun activiteiten op onze planeet zo klein mogelijk te houden. Zo ben je in ieder geval verzekerd van een duurzaam product en tóch warm en volledig windbestendig.

uitrusting slaapzak rab dicht

uitrusting slaapzak rab openRab Neutrino 600 slaapzak

De Rab Neutrino 600 slaapzak biedt je, ondanks het ultralichte gewicht, uitzonderlijk veel warmte. De slaapzak is gevuld met 800FP ganzendons, dat op zijn plek wordt gehouden door V-vormige banen. Dit slimme ontwerp beperkt de benodigde hoeveelheid stof in vergelijking met traditionele horizontale schotten. Extra tochtslurven langs de rits en rond de nek zorgen voor minder warmteverlies en met een verstelbaar trekkoord rond de capuchon kun je deze om je gezicht trekken. De Neutrino 600 slaapzak is met zorg voor het milieu gemaakt met een gerecyclede nylon voering en dito Pertex® Quantum buitenkant. Zo duurzaam mogelijk en tóch volledig windbestendig. Tot slot is het dons afgewerkt met een fluorkoolstofvrije hydrofobe behandeling van Nikwax om beter tegen vocht van binnen en buiten beschermd te zijn.

Meer informatie vind je op de website van Rab en Lowe Alpine

Deel dit artikel