Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

De Nederlandse militairen die waren uitgeloot mogen alsnog meedoen met de Nijmeegse Vierdaagse. Het gaat om 160 militairen. Na de sluiting van de betaal- en annuleringstermijn bleek dat het totaal aantal inschrijvingen fors onder de toegestane 47.000 inschrijvingen was gedaald.

Het Vierdaagse-bestuur heeft daarom besloten tot een herinschrijving voor de mensen die waren uitgeloot. Er zullen 1.744 startbewijzen opnieuw beschikbaar worden gesteld aan burgerdeelnemers die zijn uitgeloot voor de 102de Vierdaagse. Ook voor individueel ingeschreven Nederlandse militairen die zijn uitgeloot zal een herinschrijving plaatsvinden. Voor deze groep worden 160 startbewijzen opnieuw beschikbaar gesteld.

Militairen en burgers krijgen van de organisatie bericht dat ze zich alsnog kunnen inschrijven. Van de ingeschreven militairen valt niemand meer af. Voor de burgers geldt: ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. De inschrijving sluit zodra de limiet van 1.744 (voor burgerdeelnemers) of 160 (voor militaire deelnemers) is bereikt of op zondag 29 april 24.00 uur, indien de limiet niet wordt bereikt. De herinschrijving opent op maandag 23 april om 10.00 uur.

Deel dit artikel