Villa Vital Fuerteventura (VVF) is een sfeervolle, gastvrije en kleinschalige, geheel rookvrije en ‘adults only’ accommodatie. VVF beschikt over een verwarmd zwembad (zeer afgeschermd gelegen), een grote tuin met vele cactussen en andere subtropische planten, diverse zitjes en een prachtig uitzicht op het naastgelegen natuurpark, inclusief vulkanen.

In de 5 comfortabele kamers ontvangt het Nederlands/Belgische stel Sabine & Pascal ‘actieve rustzoekers’. Het is de perfecte locatie voor mensen die graag meer willen zien van Fuerteventura dan alleen het strand. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Doucheproducten, handdoeken en zwembadhanddoeken zijn uiteraard gratis inbegrepen, net als de hele dag door koffie, thee, water en fruit. VVF organiseert het gehele jaar door geheel verzorgde actieve arrangementen (wandelen, fietsen, powerwalking, fitness, yoga, etc.) voor kleine groepen.

wandelnieuws villa vital fuerteventura 1

Ook kunt u op basis van B&B verblijven en zo, na een uitgebreid ontbijtbuffet, op uw eigen manier Fuerteventura verkennen. Te voet kan u met behulp van het unieke zelfgeschreven wandelboek van Sabine & Pascal, het prachtige eiland ontdekken. Ook zijn diverse fietsroutes en zeer goede huurfietsen beschikbaar. Indien u dat wenst kunt u meerdere keren per week ‘s avonds van een overheerlijk diner genieten.

Het is de passie van Pascal & Sabine om hun gasten de prachtige, unieke natuur van Fuerteventura te laten zien en beleven. Persoonlijk contact, gastvrijheid en de gasten verwennen, dat zijn de belangrijkste kernwaarden. Villa Vital Fuerteventura heeft meer dan 3000 zonuren per jaar, is perfect voor actieve rustzoekers en is een unieke plek om je batterij eens helemaal op te laden.

Belangrijke kenmerken

Fuerteventura, één van de Canarische Eilanden, kenmerkt zich door rust, ruimte en unieke natuur. Urenlang wandelen zonder iemand tegen te komen, heerlijk fietsen / mountainbiken op goede, verlaten paden, lokale typisch Spaanse restaurantjes die zeer goed betaalbaar zijn, en het hele jaar door een aangenaam klimaat. Binnen ca. 15 minuten rijden bent u bij de dichtstbijzijnde grotere toeristische plaats Caleta aan de oostkust, met mooie prachtige stranden en vele restaurants.

Villa Vital Fuerteventura is gelegen in een zeer rustig dorpje in het centrum van Fuerteventura. Op 20 minuten wandelen vind u een prima restaurant. Door de zeer centrale ligging is het hele eiland binnen ca. één uur rijden bereikbaar: de ruige, verlaten rotskust in het westen, de prachtige stranden in het oosten en zuiden, diverse vulkaankraters in het noorden en het uitgestrekte, verlaten natuurpark in onze achtertuin. Het pittoreske stadje Betancuria is in ca. 20 minuten te bereiken.

Als niet-praktiserend orthomoleculair arts (Sabine) en als sportinstructeur (Pascal) zijn we dol op een gezonde leefstijl en dat laten we onze gasten ook graag ervaren. We streven naar een gezonde balans tussen lekker actief bezig zijn en heerlijk relaxen. Smaakvol, doch gezond eten, waar uiteraard ook ruimte is voor ‘lekkers’. Wij gebruiken zoveel mogelijk eigen, lokale en biologische producten.

Neem alvast een kijkje via de video hieronder.

Samenvattend …

  • Zeer rustig en centraal gelegen
  • 5 kamers met en-suite badkamer
  • Verwarmd zwembad
  • Reserveringen vanaf 3 nachten
  • Enkel volwassen gasten
  • Geen huisdieren toegestaan
  • Binnen en buiten geheel rookvrij
  • Wandelroutes beschikbaar
  • Georganiseerde wandelarrangementen in kleine groep

Alle informatie vind je op de website van Villa Vital Fuerteventura

Deel dit artikel