© foto Shutterstock
© foto Shutterstock

Jaarbeurs Utrecht is op 28-29 februari en 1 maart 2020 het decor voor alweer de 16e Fiets- en Wandelbeurs. Je zult er traditiegetrouw nieuwe routes, inspirerende bestemmingen, juweeltjes van arrangementen en tal van nieuwtjes op het gebied van outdoormaterialen vinden.

De Fiets- en Wandelbeurs is ook bekend om het grote aantal interessante lezingen dat je er kunt volgen. Dit jaar zijn er maar liefst 150 lezingen en workshops, waarbij duurzaamheid centraal staat.

Verder is er - naast de  overbekende infomarkt ‘Wandelaars informeren wandelaars’ - dit jaar een heus Pelgrims Paviljoen. Het vormt een mooie start voor die lang gekoesterde wens ooit een pelgrimsreis te maken. Je ontmoet er tal van ervaren reizigers en aanbieders van pelgrimsreizen.

Met voordeel naar de beurs

Wil je ook een kijkje nemen op de Fiets- en Wandelbeurs? Als lezer van wandelkrant 'te voet' en/of tevoetonline kun je profiteren van een speciale korting. Met een 'te-voet-voordeelticket' betaal je in de voorverkoop slechts EU11,00 voor een entreebewijs in plaats van EU15 aan de kassa. Dit aanbod is geldig tot en met donderdag 27 februari 2020.

Bestel hier direct je ticket met EU 4,00 korting.

Deel dit artikel