De 4e Wandel4daagse Schoorlse Duinen gaat door. Het populaire evenement wordt gehouden van maandag 12 t/m donderdag 15 oktober. In verband met deze coronatijd kan er uitsluitend online worden ingeschreven. Inschrijven kan per dag en is zelfs mogelijk tot en met de vierde dag op 15 oktober. 

Per dag zijn er vier wandelroutes uitgezet en er is een maximum aantal van 500 deelnemers.

Eenvoud, avontuur en groen

Vier dagen lang door de Schoorlse Duinen, langs het strand naar de kustplaatsen Bergen aan Zee en Camperduin en ook nog via de Hondsbossche Zeewering - verborgen onder het nieuwe strand - naar Petten. Maar je wandelt ook door de bossen van Groet, Schoorl en Bergen en ook het klimduin wordt niet overgeslagen. Deze prachtige herfstwandelingen gaan voor het grootste deel door de natuur. De sfeer die deze 4daagse uitstraalt is er één van eenvoud, avontuur en groen. Met de afwisselende landschappen is deze 4daagse bedoeld voor mensen die graag in de natuur zijn. Je kunt ook per dag deelnemen en voorinschrijven. (Klein)kinderen tot 16 jaar mogen gratis meewandelen.

evenementen schoorl 2

Starttijden

De 25 km start om 09.00 uur, de 20 km om 09.30 uur, de 15 km om 10.00 uur en de 10 km vertrekt om 10.30 uur. Onderweg is er voldoende horeca open om iets te drinken en te eten. Tevens is er een mobiele uitdeelpost, waar op fruit en koek wordt getrakteerd. GPS bestanden van de route die je gaat wandelen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar alleen wanneer je je hebt ingeschreven.

Schrijf nu in!

Wil je ook genieten van de prachtige herfstkleuren in deze fraaie omgeving van de Schoorlse Duinen? Schrijf je dan hier in. Na-inschrijven is slechts zeer beperkt mogelijk.

Meer informatie over het wandelevenement vind je op de website van de Sportwandelschool.

Deel dit artikel