Schoorlse Duinen wandelvierdaagse

Natuur Strand, branding, duinen, bossen, dijken en polder met vogels, dieren en planten. Iedere dag een mooie tocht door het natuurreservaat van de Schoorlse Duinen. De etappes starten dagelijks vanuit Dorpshuis De Blinkerd in Schoorl.

Wandel4daagse Schoorl

De 5e Wandel4daagse ‘Schoorlse Duinen’ zal worden gehouden van maandag 18 t/m donderdag 21 oktober 2021. Online inschrijven is mogelijk tot 9 oktober. Daarna kunt u zich nog inschrijven bij de start. Er zijn vier wandelroutes uitgezet. De 25 km, die om 09.00 uur start, de 20 km (09.30 uur), de 15 km (10.00 uur) en 10 km (10.30 uur). Deelname per dag is mogelijk.

Wandelen door natuurreservaat

De sfeer die deze 4daagse uitstraalt is er één van eenvoud, avontuur en groen. De herfstwandelingen gaan veelal door de pure natuur van het Noordhollands Natuurreservaat. Vier dagen lang door bos, duin en over het strand. De Hondsbossche Zeewering is hier en daar zichtbaar, maar is grotendeels verborgen onder het nieuwe strand. Tevens gaan de routes door de kustdorpen Bergen, Bergen aan Zee, Groet, petten, Camperduin en langs het klimduin van Schoorl. Onderweg is er voldoende gelegen om iets te drinken en te eten bij de aanwezig horeca: Bospaviljoen De Berenkuil en bij de strandpaviljoens.

wandelnieuws schoorl 2

Herfstvakantie

Kinderen (tot 16 jaar) mogen gratis meewandelen om van de herfstkleuren te genieten tijdens hun vakantie.

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie over het wandelevenement kun je vinden op de website van Sportwandelschool.

Inschrijven kan via de speciale inschrijfpagina. 

Wandelreizen

De Sportwandelschool organiseert tevens geweldige wandelreizen:

Last minute

Oktober-november

wandelnieuws sportwandelschool wintersport

Deel dit artikel